Persoonlijke en zorgvuldige hulp bij ontruiming

Je ouders verhuizen naar een kleinere woning of er is een dierbare overleden en het huis moet worden leeggemaakt. Een vaak emotionele onderneming: heb ik wel tijd en energie om er zo’n flinke klus naast te hebben?

 

‘Boedelontzorger’ is een dienst van Firma Kijkhuis, gespecialiseerd in leegruiming en verkoopstyling van woningen. Wij kunnen uw woning volledig uitruimen en dus leeg en schoon opleveren. Wij zorgen ervoor dat dit zorgvuldig en respectvol plaatsvindt, met oog voor detail en waarde. Wij overleggen uitgebreid met u, en leggen vast wat belangrijk is. We inspecteren of er nog zaken over het hoofd zijn gezien, letten op of er nog belangrijke objecten, sieraden, persoonlijke brieven/administratieve stukken zijn, en verzamelen deze voor u. We bespreken met u wat er naar de familie gaat, wat geschikt is voor verkoop, en wat er met het overige kan gebeuren. Desgewenst zorgen wij voor transport van de meubels naar een nieuwe eigenaar, en we bespreken wat geschikt is voor veiling, Marktplaats, antiquariaten en opkopers. Alle eventuele opbrengsten komen u volledig ten goede. De overgebleven bruikbare spullen gaan naar de kringloop of goede doelen. Het huis wordt leeg en schoongemaakt, en u bent ontzorgd.

 

Verkoopstyling

Indien gewenst, kunnen we een woning ook opruimen én verkoopklaar maken. Wij kunnen op basis van 20 jaar ervaring in verkoopstyling een selectie uit het interieur maken, om de presentatie van het huis te optimaliseren voor het in de verkoop gaat. Een interieur dat er mooi en rustig ingericht uitziet zorgt voor een snellere verkoop en hogere opbrengst.

 

 

Een inboedel uitruimen is maatwerk, iedere situatie is tenslotte anders.

 

Onze werkwijze

 Eerst komen wij vrijblijvend langs om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Wij onderzoeken of het voor u interessant is een interieurselectie te maken die kan worden ingezet voor een optimale presentatie bij verkoop van het huis.

 Al naar gelang de aard van het project werken wij op uurbasis of geven een totaalprijs voor het gehele of gedeeltelijke project.

 We maken een zo nauwkeurig mogelijke schatting van aanvullende kosten van diensten door derden (bijvoorbeeld verhuizers, taxateurs, huur container, stortkosten).

 Na goedkeuring van de offerte ontvangt u een contract, onze algemene- en verkoopvoorwaarden, desgwenst een plan van aanpak en een tijdsplanning.

 

Kosten

Wilt u graag iets weten over onze tarieven, neemt u a.u.b. even contact met ons op via tel. nr.:  06 42 99 11 00 of 06 29 36 71 80. Transparantie vinden wij van belang, daarom worden alle kosten van eventuele diensten door derden rechtstreeks aan u doorberekend en alle eventuele opbrengsten (veiling, verkoop) komen u ook volledig ten goede.

 

Buiten ons werkgebied

Buiten ons directe werkgebied (>30km) berekenen

wij een kilometervergoeding van € 0,28 per km.

 

Spreekt ons aanbod u aan?

Neemt u dan contact op met ons:

Mobiel tel. nr.: 06 42991100 of 06 29367180

 

Of stuur een berichtje naar:

Paula@firmakijkhuis.nl