Reviews

De Molenvenseweg 27 in Vught stond al 5 maanden te koop en werd na restyling binnen 10 dagen verkocht. De woning had een gedateerd interieur.
Review van de eigenaar Ad Vogels:
'Na 5 maanden op Funda en slechts 5 bezichtigingen hebben we het roer omgegooid en de woning van Funda gehaald. De makelaar adviseerde ons om Firma Kijkhuis in de hand te nemen om te kijken op welke punten de presentatie van de woning verbeterd kon worden. Aanvankelijk waren we sceptisch. Toch besloten we om samen met Firma Kijkhuis een volgende stap te zetten. Firma Kijkhuis heeft de woning bekeken en bracht na enkele dagen een advies uit. We zouden een gerestyled huis krijgen en de meubels zouden 4 maanden kunnen staan met daarna de optie om tegen een redelijk tarief de huur van de inrichting te verlengen. Bijkomend voordeel: we liepen geen risico meer dat ons huis leeg kwam te staan als wij voor de verkoop van de woning zouden verhuizen.
Zover is het echter niet gekomen. Nadat de woning opnieuw was ingericht en op Funda was geplaatst hebben we in 10 dagen 9 bezichtigingen gehad. Na 10 dagen was de woning verkocht! Het restylen door Firma Kijkhuis heeft dus daadwerkelijk het verschil gemaakt!'

 

Mirjam van de Laar van Makelaar073 Rosmalen:

 'Wij als makelaars weten natuurlijk heel goed wanneer een woning wel of niet te verkopen is. Soms vormt de inrichting de belemmering om kopers te vinden. Men kan niet 'door de inrichting heenkijken'. Om dit probleem weg te nemen laten wij Firma Kijkhuis deze woningen inrichten. Zij stemmen de inrichting af op de kopersdoelgroep.  Dit leidt heel snel tot een verkoop en ook een beter verkoopresultaat (hogere prijs). Wij hebben al vaak gebruik gemaakt van de diensten van Firma Kijkhuis en zien na hun inspanningen direct resultaat. Wij zijn heel tevreden over de samenwerking!'

 

Het appartement Achter de Steenen Trappen 52 in Roermond stond al 1,5 jaar leeg en te koop en werd na inrichting binnen 4 weken verkocht. Reactie van Stienstra Beleggingen:

Hoi Paula en Liesbeth,

We vinden de inrichting heel erg mooi. Super gedaan!
Op onze website hebben we de foto’s al geplaatst. https://www.stienstra.nl/woning/achter-de-steenen-trappen-51-roermond

 

Met vriendelijke groet,

Yvonne Dohmen
Klantcontactcentrum

 

 

Familie van Laarhoven, Rosmalen:

‘Door het prachtige resultaat en de mooie foto’s die ervan gemaakt zijn, was er direct bij de verkoop veel interesse en was binnen 1 week het eerste bod binnen. Kort daarna is het huis verkocht.’

 

De Westenburgerweg 106 in Den Bosch stond leeg en werd na inrichting binnen 4 weken verkocht.
Reactie van de eigenaar:

Beste Paula,

 

Mijn appartement is inmiddels succesvol verkocht, de inrichting viel erg in de smaak bij de diverse geinteresseerden. Het voorbehoud financiering verloopt op 8 maart, dus daarna kunt u wat mij betreft de meubels weer komen ophalen. Het zou fijn zijn als u de sleutel weer bij de makelaar kan ophalen, zoals bij het inrichten.

 

Groeten,

Bertrand Rohrbock

 

Henk van de Grootevheen, senior verkoopmanager

BPD Ontwikkeling BV Regio Noord-West:

 'Sinds 2004 verzorgt Firma Kijkhuis de inrichting van onze modelwoningen in de regio Noord-Holland. Inmiddels hebben zij in vele projecten in o.a. Amsterdam, Alkmaar, Heerhugowaard, Noord-Scharwoude etc. zowel appartementen als eengezinswoningen ingericht. Voor de verkoop van onze nieuwbouwwoningen geeft een ingerichte modelwoning een zeer positief effect op de verkoopresultaten. Vaak is de ingerichte modelwoning bijna direct na opening de eerste woning van de onverkochte woningen die verkocht wordt. Belangstellenden zijn enthousiast over de manier waarop een en ander is ingericht en laten ons weten daardoor een veel betere afweging te kunnen maken over de eventuele aankoop van een woning.
Door ons wordt aangegeven aan welke doelgroep wij denken de woningen te gaan verkopen ( jong/oud/stellen met/zonder kinderen etc.) en aan de hand daarvan richten zij de woning in. De communicatie hierover verloopt zeer soepel en ook aan de vaak krappe planningen weten zij zich goed te houden.
Al met al zijn wij positief over de samenwerking met Firma Kijkhuis en zeer tevreden met de resultaten.'

 

De Spade 9 in Den Bosch stond al meer dan een half jaar te koop, had nauwelijks bezichtigingen en werd na inrichting binnen enkele weken verkocht.
Review van de eigenaar Martin van Geenen:

Beste Paula,

 

Goed nieuws, mijn woning is verkocht. De styling heeft zijn vruchten afgeworpen (tijdens open huizen dag zelfs 11 bezoekers). Wanneer is het mogelijk dat jullie al jullie spullen weer komen ophalen?

 

Met vriendelijke groet, martin

 

 

Marijke Beukers, Rosmalen:

 'De dames van Firma Kijkhuis zijn aardig, deskundig, flexibel en snel. Van tevoren hebben ze een goede inschatting gemaakt van de te verrichten werkzaamheden en komen op de dag van inrichting met veel meer spullen dan nodig is, zodat ze ter plekke kunnen beoordelen hoe het huis het meest aantrekkelijk gepresenteerd kan worden. De geweldige metamorfose leverde veel complimenten én overduidelijk veel meer kijkers op!'