Persoonlijke en zorgvuldige hulp bij verhuizing

Een huis, een leven. De boeken, die mooie tafel, en al die spullen, de herinneringen die samenhangen met dit interieur...

Ik wil kleiner gaan wonen maar hoe pak ik dìt aan?

 

De laatste tijd zien wij steeds vaker, dat er bij ouderen die kleiner willen gaan wonen, behoefte is aan begeleiding bij deze vaak emotionele stap.

Wij hebben goed inzicht in de inrichtingsmogelijkheden van uw nieuwe woning in relatie tot het bestaande, en kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuzes. Samen met u kijken we wat er mee gaat, van meubels tot servies en keukengerei, van kleding tot schoenen, kortom, alles wat nodig is om de stap op prettige wijze te maken.

Wij vragen offertes aan bij verhuisbedrijven, zorgen voor praktische zaken als verhuisdozen en inpakpapier. De dag van verhuizing breekt aan, en wij helpen u vervolgens met de ‘nieuwe’ inrichting. Aansluitend gaan we kijken wat er over is gebleven, zorgen eventueel voor opslag van stukken die u wilt bewaren of voor een nieuwe bestemming.

Uw oude huis wordt netjes en schoon opgeleverd.

 

Verkoopstyling

Indien gewenst, kunnen we de woning waar u afscheid van neemt ook opruimen én verkoopklaar maken. Wij kunnen op basis van 20 jaar ervaring in verkoopstyling een selectie uit het interieur maken, eventueel aanvullen met interieurstukken uit ons depot om de presentatie van het huis te optimaliseren voor het in de verkoop gaat. Een interieur dat er mooi en rustig ingericht uitziet zorgt voor een snellere verkoop en hogere opbrengst.

 

 

Een verhuizing en interieurstyling is maatwerk, iedere situatie is tenslotte anders.

 

Onze werkwijze

 Eerst komen wij vrijblijvend langs om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Al naar gelang de aard van het project werken wij op uurbasis of geven een totaalprijs voor het gehele of gedeeltelijke project.

 We maken een zo nauwkeurig mogelijke schatting van aanvullende kosten van diensten door derden (bijvoorbeeld verhuizers, taxateurs, huur container, stortkosten).

 Na goedkeuring van de offerte ontvangt u een contract, onze algemene- en verkoopvoorwaarden, desgewenst een plan van aanpak en een tijdsplanning.

 

Kosten

Wilt u graag iets weten over onze tarieven, neemt u a.u.b. even contact met ons op via tel. nr.: 06 42 99 11 00. Transparantie vinden wij van belang, daarom worden alle kosten van diensten door derden rechtstreeks aan u doorberekend en alle eventuele opbrengsten (veiling, verkoop) komen u ook volledig ten goede.

 

Buiten ons werkgebied

Buiten ons directe werkgebied (>30km) berekenen

wij een kilometervergoeding van € 0,28 per km.

 

Spreekt ons aanbod u aan?

Neemt u dan contact op met ons:

Mobiel tel. nr.: 06 42991100

 

of stuur een berichtje naar:

Paula@firmakijkhuis.nl